Noticias
[03-05-2011] El Bàsquet Altea aconseguix la permanència

CD Santa Teresa 65 – Bàsquet Altea 63

El Bàsquet Altea ha aconseguit la permanència en la Primera Nacional, categoria en la que s’estrenava a este 2011, i on després d’un final d’infart, va fer bona la renda de tres punts aconseguida davant de l’equip del Santa Teresa ara fa uns mesos en el Palau dels Esports.
La veritat es que mai una derrota havia tingut un sabor tan bo per als jugadors alteans, que encara que van perdre el partit per sols dos punts, podien pensar ja en una nova temporada en categoria Nacional. Resulta increïble que després de 8 mesos de lliga i 26 partits de competició la diferència entre el descens i la permanència haja sigut de tan sols un punt però així és el bàsquet.
El partit va començar amb els locals més entonats i fent mal en la pintura a través del seu millor home, Ramón. Encara que el Bàsquet Altea va aguantar be gràcies a l’encert des de línia del triple d’un inspirat Rubén. Al final del primer quart l’electrònic marcava un empat a 21.
L’encontre continuaria amb avantatges locals i remuntades dels alteans, que na van deixar de lluitar i creure amb les sues possibilitats en cap moment.
Després del pas pels vestidors aplegaria un contratemps inesperat per als nostres, com va ser la lesió d’Alex, i que deixava a l’equip orfe del seu millor home. Un fet que seria aprofitat pels locals que guanyaven el tercer periòde deixant una distància al marcador de huit punts, 51-43.
Ja en l’últim quart els alteans ho van donar tot, fins i tot el lesionat Alex, que va tornar a la pista per fer un triple, que junt a altres dos de Nick espentaven a l’equip quan més ho necessitava, ja que l’avantatge local en eixe moment era de 13 punts. Però els nostres van saber jugar i tindre paciència per remuntar i col·locar-se a tan sols quatre punts a falta de tres minuts per al final. Va ser en eixos instants finals quan l’equip de d’Eduardo Clavero va saber aguantar i defendre la seua cistella en un últim atac local que podria haver deixat en la categoria als alacantins. El partit va finalitzar amb la decepció dels aficionats locals i la evident eufòria dels jugadors i seguidors alteans que van viatjar fins al centre de tecnificació d’Alacant.
Per l’Altea van jugar: Nick 16, Alex 15, Fermín -, Sergio -, Rubén 14-, Otero -, Oscar 9, Marià 2, Gali 7.