Noticias
[28-03-2011] El Bàsquet Altea suma una nova victòria

Bàsquet Altea, 75 – Porcisan CB Santomera, 68

Tercera victòria consecutiva del primer equip del Bàsquet Altea, que es va imposar de principi a fi a l’equip del Santomera, què amb esta derrota es col·loca també en la lluita per la permanència.
El partit va estar marcat per la dramàtica situació dels dos conjunts en la classificació i per l’avantatge local, que arribaria als 22 punts, però que els murcians en un últim quart pletòric, on van anotar 8 triples, van posar emoció fins al final.
L’encontre va començar amb un Altea més concentrat, amb una bona defensa individual que donaria els seus fruits al marcador, que reflectia un clar 34-21 al final de la primera part. Després del pas pels vestidors, el Bàsquet Altea castigaria al rival des de la pintura, amb Alex com a jugador mes determinant, arribant al final del quart 16 punts dalt.
En l’últim període, quatre triples consecutius dels murcians, ficaven als visitants en el partit i feien pensar en una remuntada que finalment no es va produir.
Este resultat suposa el sèptim triomf per als alteans quan queden quatre jornades per a finalitzar la temporada, i deixa al nostre equip empatat amb el Santa Teresa i a una victòria de tres equips més que hauran d’apretar de veres de cara a l’important tram final del campionat.
Per l’Altea van jugar: Nick 6, Alex 26, Fermín 11, Otero 5, Aran 4, Prieto 12, Rubén 11, Tomás, Sergio.