Noticias
[21-02-2011] Victòria per la mínima del handbol

C.E. Villa Blanca, 26 – BM. Santa Pola, 25

El Club Esportiu Vila Blanca es va retrobar amb la victòria en un difícil i complicat partit davant del BM. Santa Pola.
Després del disgust de la setmana passada, els pupils d’Emilio García tenien ben clar el que volien i des del primer minut van imposar el seu joc, la seua defensa i els seus recursos sobre un equip molt més veterà i experimentat com el BM. Santa Pola. Amb tot açò s’arribava al final del primer temps amb un avantatge de 14 a 11 per als alteans.
La segona part va ser molt més disputada, amb uns visitants que no donaven res per perdut, acostant-se massa als alteans i lluitant tots els balons fins a l’últim moment. Prova d’açò van ser els últims minuts de l’encontre, amb la gent de peu en les grades expectants pel resultat final, que el nostre equip va poder emportar-se en l’últim moment. Al final del partit, l’emoció i rivalitat va quedar reflectida en un ajustat 26 a 25.
Per l’equip alteà van jugar: Álvaro i Paco, baix pals, Javi (1), Chema (8), Miguel, García (6), Jaime, Ximo (3), Mario, Mino (2), Kiko (4), Llopis (1), José (1) i Pedro.
Cal destacar també en esta nova jornada de handbol a l’equip sènior femení, que va aconseguir puntuar en el seu desplaçament a Bétera, després de remuntar un desavantatge de 6 gols en el descans. I no oblidem el treball dels més xicotets, que a pesar d’uns voluminosos marcadors, estan realitzant una excel·lent presa de contacte amb la competició, en els que són els seus primers partits oficials.