Noticias
[03-04-2012] Els hongaresos Majthinyi i Domokos lideren el Campionat d’Europa Flying Dutchman

La parella hongaresa, formada per Szabolcs Majthinyi i Andras Domokos, lideren la classificació provisional del Campionat d’Europa Flying Dutchman, que se celebra a Altea des de diumenge passat, després d’haver-se realitzat quatre de les vuit mànigues previstes inicialment en aquesta prova. La competició ha estat marcada per l’oscil·lació dels vents, que en la primera jornada de navegació es va situar entre els 10 i 12 nusos del Sud i que en la segona va tenir una intensitat molt fluixa d’uns set o vuit nusos aproximadament.
El podi provisional es completa amb el segon posat de la taula per als alemanys Shmuel *Markhoff i Michael Matcscheoth que estan a tan sol vuit punts de distància dels campions provisionals. La tercera posició és per als holandesos Enno Kramer i Ard Geelkerken. Els regatistas danesos, Boisen i Möller, van dominar la primera prova amb autoritat fins que en la quarta màniga van ser penalitzats pel Comitè en trobar-se fora de línia.
Als tres primers classificats, els segueixen d’a prop els esportistes italians Nicola Vespasiani i Francesco Vespasiani en quarta posició. La cinquena i sisena plaça temporal estan ocupades per dues parelles alemanyes. D’altra banda, l’embarcació espanyola millor classificada en aquests moments és la tripulada pels regatistas del Club Nàutic d’Altea, Ginés Romero i Álvaro Moreno, que ostenten la vuitena posició.
Les aigües d’Altea acullen actualment el desenvolupament de la cinquena màniga de navegació que acabarà previsiblement sobre les 17.00 hores d’aquesta vesprada. Les jornades de navegació continuaran matí i dijous que ve 5 d’abril.

Les classificacions provisionals es poden seguir en la pàgina web del Club Nàutic d’Altea www.cnaltea.com